Hva vil DU ha?

Dersom DU skulle komme med ønske om hva jeg skal skrive om... Hva er ditt ønske?

 

video:14

 

Jeg har mange klienter hver eneste dag. Jeg jobber som terapeut og kursholder på fulltid. Jeg møter mange utfordringer. Det kan være seg angst, depresjoner, vektreduksjon, etterkoppfobier m.m. Jeg har også klienter som ønsker å få et mer positivt fokus, og jeg har klienter som trenger å bli veiledet på riktig vei i livet sitt. Jeg har også ledere som trenger et ekstra kick, og jeg har barn som har vanskeligheter hjemme/ på skolen.

Jeg er veldig interessert i å høre hva DU ønsker å vite mer om. Jeg kan komme med tips, råd og veiledning. Men jeg trenger din hjelp.

Vil du hjelpe meg med å komme med innspill til tema? Det ville jeg satt umåtelig stor pris på, og det vil nok hjelpe mange andre også. Kom hjerne med problemstillinger. Du har muligheten for å være anonym om du ønsker det.

Ønsker deg en super dag!

Stooor klem fra Rachel

18 kommentarer

Emma

14.06.2013 kl.16:29

Bra at du stiller opp for folk. Det står det respekt av. Du kan godt skrive om edderkoppforbien:)

14.06.2013 kl.16:56

Så flott at du stiller opp for folk via nettet ! Eg har fobi for hoggorm ol. (krypdyr) , er vel bortimot hysterisk ! Det hadde og vert greit å få vita korleis ein skal "tøma ryggsekken" for alt som er lagra der, og få litt meir sjøltillit og godta seg sjølv slik ein er !!!

Ha ein fin ettermiddag og ei riktig god helg !

Spirasblogg@gmail.com

14.06.2013 kl.17:33

Spennende innlegg,tja har selv utviklet legefobi etter opplevd keisersnitt uten bedøvelse(Anestesi svikt)samt flere grove helsetabber,sånn sett vet jeg at helsepersonell faktisk kan begå feil,det har medført en del stress så da jeg fikk et hjerteinnfarkt med kolaps på 3 årer,heldigvis ble det den gang satt inn stent i våken tillstand hadde de nevnt full narkose hadde jeg takket nei,mest sannsynlig ikke sittet levende i dag.

Fobien jeg sliter med er ikke enkel å leve med,kan jo bli dødelig utgang.

Du kan jo skrive litt om legefobi.

Rachel - en terapeut's hverdag

14.06.2013 kl.17:51

Anonym: Tusen takk for flott innspill:)) Vi får se hva det blir til, så bare følg med:))

Rachel - en terapeut's hverdag

14.06.2013 kl.17:51

Emma: Tusen takk for flott innspill Emma. Så flott en blogg du har:))
Klem fra Rachel

Rachel - en terapeut's hverdag

14.06.2013 kl.19:01

Spirasblogg@gmail.com: Takk for godt innspill. Og takk for ditt innlegg. Du får følge med. Skal prøve å ta for meg forskjellige tema.
Ønsker deg en flott kveld.
Klem fra Rachel

Anonym

14.06.2013 kl.21:23

Rachel, takk for at du har valgt dette yrket og takk for alt du har fått til i Trondheim. Ingen av dine behandlingsmåter har virket for meg og mine, MEN du har vært et fantastisk medmenneske og har vært med på å gi håp i en tung periode. Nå har vi det flott, og jeg setter pris på å følge bloggen din.

Jeg ønsker meg mer stoff om tilgivelse og det å gi slipp på bitterhet.

Rachel - en terapeut's hverdag

14.06.2013 kl.21:56

Anonym: Tusen takk for ditt innspill. Såååå nyskjerrig på hvem du er :)) Det er jo slik at det er ikke alltid at alternative behandlingsmetoder (eller medisinske metoder) fungerer. De fleste får en eller annen positiv effekt. Veldig glad for at dere har det bedre. Takk for at du følger bloggen, og håper den inspirerer og fortsetter og gir håp:)
Ha en super kveld!
Klem fra Rachel

14.06.2013 kl.22:50

Du kan jo ta opp når man går inn i en sirkel. Og man setter seg fast i et mønster hvilke steg må man ta for å snu denne negative spiralen og komme på den positive. Små steg tips? Det å endre tankemåte og mønstre er noe som tar tid siden det tok tid å komme dit man er også. Hvordan for eksempel hvis en person har angst for å dø hvordan ville du gått fram da?

Rachel - en terapeut's hverdag

15.06.2013 kl.14:47

Anonym: Godt innspill! Takk skal du ha!
Klem fra Rachel

Nattie

15.06.2013 kl.17:17

Fint at du vil hjelpe folk på denne måten :)

Have a nice weekend :) ❤

ahaugene

15.06.2013 kl.17:27

Hei!

Så fint at du vil hjelpe folk!

Vet ikke helt om dette er en "sak" for deg, men jeg mistet bestefaren min for litt over en uke siden, og sliter en del med depresjoner... Begravelsen er rett rundt hjørnet og jeg gruer meg noe forferdelig!

Har du noen tips for at jeg kan føle meg bedre? Alle sier: "Han er på et bedre sted nå, han var og er glad i deg." men det hjelper meg ingenting å tenke at han er på et bedre sted og at vi sees igjen og at det var dette han ville! Vær så snill, har det så vanskelig i denne tiden nå.....

:)

Rachel - en terapeut's hverdag

15.06.2013 kl.19:56

ahaugene: Hei, og takk for din kommentar. Ja, det er ikke alltid så lett når man mister noen man er glad i. Man kan aldri være helt forberedt på å miste noen. Det er også en utfordring å gi råd, spesielt på en blogg som dette, og siden jeg ikke kjenner deg. Det jeg kan si er at jeg tror at vi alle har mange liv. Jeg tror på et liv både før og etter døden. Det vil si, at når din bestefar er død, så tror jeg at det er kroppen hans som døde, og ikke sjelen hans. Kanskje han har gått gjennom det han skulle dette livet, og gjør seg klar til neste (eller slapper litt av mellom livene). Håper du synes det er greit at jeg betrakter døden på denne måten. Jeg tror din bestefar fremdeles er med oss, og at han er til stede i energien sin. Dersom du kjenner etter, så kanskje kjenner du at han fremdeles er her. Jeg ville hentet frem alle de gode minnene etter han, og da sørger du for at han alltid er til stedet hos deg, og at han aldri har forlatt deg. Høres dette greit ut, eller synes du det høres rart ut?
Jeg ønsker deg i alle fall en superfin dag! Ta godt vare på dagen i dag! Jeg sender deg masse god og varm energi!

Stor og varm klem fra Rachel

Rachel - en terapeut's hverdag

15.06.2013 kl.19:57

Nattie: Tusen takk! Veldig hyggelig at du har tatt deg tid til å kommentere på denne positive måten. Ønsker deg en superfin kveld!
Klem fra Rachel

ahaugene

15.06.2013 kl.21:07

Ååå, tusen hjertelig takk! Endelig en som har gitt meg et ordentlig svar!! Jeg er den eneste i familien som tror på alt det du sier, at vi har flere liv osv. Tror virkelig på det du sier, og håper du har rett!

Jeg har selv kjent bestefaren min i huset, og det føles så utrolig godt å vite at jeg aldri kommer til å miste han 100%!

Tusen tusen takk igjen!!

Rachel - en terapeut's hverdag

15.06.2013 kl.21:56

ahaugene: Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, og jeg er bare såååå glad for at jeg kunne hjelpe litt:))
Ønsker deg en superflott helg!
Stor og varm klem :))

Songbird

16.06.2013 kl.12:25

Hei, og takk for en veldig fin og lærerik blogg. Blir veldig oppmuntret og positiv av å lese den!:)

Kan du kanskje skrive litt om angst, og hvordan man skal klare å slappe mer av?

Hadde vært fint!:)

Ha en fin søndag.

-Songbird

Rachel - en terapeut's hverdag

16.06.2013 kl.13:58

Songbird: Tusen takk for flott innlegg. Takk for at du har tatt deg tid til å skrive.
Ønsker også deg en flott søndag!
Klem fra Rachel

Skriv en ny kommentar

Rachel - en terapeut's hverdag

Rachel - en terapeut's hverdag

40, Trondheim

Jeg er Helhetsterapeut, og jobber til daglig med alternative behandlinger.. til legevitenskapen. Mitt mål er å forene legevitenskapen og alternativ behandling slik at klienten får det absolutt beste resultatet. rachel@hjertemedisin.com rachel@hjerteakademiet.no

Kategorier

Arkiv

hits